Esittely

Since 2003

Riikka / Nutribalans

 

Olen suorittanut ravintoterapeutin tutkinnon The Institute for Optimum Nutritionissa, joka sijaitsee Lontoossa ja toimii yhteistyössä Bedfordshiren yliopiston kanssa. Valmistuttuani vuonna 2003 työskentelin ravintoterapeuttina Lontoossa ja Helsingissä keskittyen hedelmällisyyden luontaiseen tukemiseen.

Vuosina 2009 – 2015 luennoin Terveysopisto Saluksessa ravintototerapian opiskelijoille (terveysopisto.fi), toimin ravintoterapian kurssisuunnittelijana ja laadin kursseille opintomateriaaleja. Luentoaiheina suoliston terveys, hormonitasapaino, raskaus, hedelmällisyys, lapsettomuus, ikääntyminen, mielenterveys ja aivojen ravitsemus.

Valmistumisestani lähtien olen ollut kiinnostunut tri Klinghardtin 5 levels of healing opetuksista sekä borrelioosista. Olen osallistunut varhaisen lapsuusiän stressiseminaariin (Adverse Childhood Events – ”ACEs”) ja jatkan traumoihin liittyviin koulutuksiin osallistumista.

Olen ollut Balilla Evette Rosen koulutuksessa. Ravintoterapiatyössäni toimin myös traumanvapautusterapeuttina (MAP practitioner / Metaphysical Anatomy Process). Lisäksi olen seurannut Niravi Paynen työtä kehon ja mielen yhteydestä hedelmöittymiseen (the mind – body process to conceive) ja olen viimeaikoina kiinnostunut myös väriterapiasta.

Keskityn työssäni lapsettomuuteen, hedelmällisyyden tukemiseen ja raskauteen valmistautumiseen.

Painotan työssäni kokonaisvaltaista hoitoa ja olen yhteistyössä muiden hoitavien tahojen kanssa.

Koulutan itseään säännöllisesti ja kehitän ammattitaitoani alan seminaareissa Suomessa ja Englannissa. Olen osallistunut funktionaalisen lääketieteen seminaareihin myös Amerikassa.

russia_round_icon_64 Специалист по пищевой терапии Риикка Хайконен